Wolf Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Hej Mam problem właściwie pojawił się kilka tygodni temu podczas przyśpieszania Navarka jest głośniejsza tak jak by się przedni napęd zapinał taki jest efekt czyli głośniej z przodu samochodu i tak jakby coś drgało ale bardzo delikatnie, po wciśnieciu sprzęgła tej głośności nie ma samochód się toczy cichutko, na postoju jak dodaje gazu do dechy silnik pracuje normalnie na luzie i nie słuchać aby miał jakieś problemy. Co to może być ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony091 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Może dziura w wydechu pod podłogą kierowcy. W path miałem podobnie jak strzelił łącznik gientki na rurze wydechowej zaraz za katalizatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszmonster Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 miałem to samo ... najprawdopodobniej któryś krzyżak przedniego wału dostał luzu ... myślałem że to silnik juz zdycha , i czułem się jak na fotelu z masażem - wibracje , ale po wymianie jest super - oczywiście samemu - koszt w serwisie 600zł ja zapłaciłem z wyważeniem wału chyba 120zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.