GodISmE Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Poza torem na miasto zalozylem ori Rays ale jakies takie nijakie mi sie wydaja. Czarny mat. Cos fajnego chce z nimi zrobic. Macie jakies pomysly? Nie za pstrokate, bo juz 18-tu lat nie mam... aczkolwiek, czuje sie mlodo caly czas, wiec czemu nie jakis pstrokaty pomarancz! Podrzuccie fotki / linki z pomyslami.... a moze ktos w Photosopie umie cos takiego zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Do szaraczka to wg mnie najlepsze są 3 kolory https://www.350z-uk.com/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=http://i70.photobucket.com/albums/i100/luke_moseley/350z/greywheels.jpg&key=80ee5a5d35281672cfddc597b9f475aa97040eb07ad85d0698c7e61268afaae2 oo 3 zgubiłem :P, jak znowu znajdę to wkleję Edytowane 9 Lipca 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remzu Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Jak dla mnie złote najbardziej pasują do tych felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Tylko że to chyba nie są te same fele co wkleił Godi...tCzy to nie są te Track/GT wheels V2 18 przód 19 tył? Bo takie info znalazłem Edytowane 9 Lipca 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Zloty ok, nie jest zly, Mi sie tez pomarancz podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qiervu Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Zdecydowanie złote aniżeli pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 No w sumie nie takie pstrokate ... Lukasz83, ty chyba msz takie u siebie, w sumie cala Zetka taka Czyli to jest matowy zloty? Jakis kod koloru moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 U mnie jest złoty matowy ale te felgi były oryginalnie w takim kolorze więc kodu nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Można poszukać kodu, może na forach 350z usa, uk itd będzie jakieś info, wiele osób też maluje JR3 i varrstoen na kolor TE37. Pomarańcz nie jest aż tak zły, ale na żywo jak to będzie wyglądać , sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Pomarańcz fajny tylko wydają się większe felgi niż Twoje i na niskim profilu. Nie wiadomo jak u Ciebie będzie wygladalo Edytowane 9 Lipca 2017 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 na seryjnej feldze kazdy inny kolor niz seryjny bedzie wygladal slabo imo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) na seryjnej feldze kazdy inny kolor niz seryjny bedzie wygladal slabo imo. Zloty ok, nie jest zly, Mi sie tez pomarancz podoba Nie no sorry, ale tylko nie pomarańcz, seria ewentualnie trochę przydymiona Edytowane 9 Lipca 2017 przez andrzej6411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Tez sadze ze seria. Moze troszke ciemniejszy. Pstrokate kolory przy tej feldze beda wygladaly troche cyrkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi