Szakal1990 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam, walczę z tematem zmiany skrzyni z td na tdi. Zmiana jest spowodowana tym, że w pobliżu nie ma żadnej td - a już wtopiłem jedną. Natomiast mam cały zestaw z TDI ze swoich aut. Po złożeniu - skrzynia TDI, wały TDI, sprzęgło nowy komplet z TD - efekt hałasuje na luzie. W czasie jazdy jest ok - po wduszeniu sprzęgła również. Skrzynia była odpalana przed demontażem i była cicho teraz u mnie hałas. Macie pomysł co może być nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tulejkę w wale silnika wymieniałeś ? ... bo raczej powinieneś jak była okazja ;-) Niedawno zrobiłem ten sam manewr z konwersją skrzyni etc... i jest ok Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal1990 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Fakt.. o tym nie pomyślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.