maniujr Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Założyłem bodajże w lutym na przód nowe Zimermanny, bo od lat zakładam je do wszystkich aut. Po jakiś 2 miesiacach zacząłem wyczuwać wibracje podczas hamowania i się lekko załamałem, że w końcu i mnie dopadło bicie tarcz. W zeszły piątek mechanik mając auto u siebie (czyszczenie przepływomierza i sprawdzenie elektorzaworu turbo) pojechał na przegląd do OSKP, bo się skończył termin badania technicznego i się okazało, że końcówki drążków są wytrzepane tak, że pan diagnosta nie chciał dać pieczątki. Końcówki wymienione, nic nie bije, auto się prowadzi bardzo fajnie. Edytowane 27 Lipca 2017 przez maniujr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek264 Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 po zalozeniu nowych tarcz i klockow bicie zniknelo, a przeglad robilem wczesniej w OSKP przy ASO z reszta i wszystko było igła tzn drazki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi