macabro Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam serdecznie, Posiadam taki zestaw Contimobility Kit zamiast koła zapasowego. Data przydatności uszczelniacza to 09/2015. Czy jest szansa że jest jeszcze dobry ? Gdzie moge kupić taki uszczelniacz ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam serdecznie, Posiadam taki zestaw Contimobility Kit zamiast koła zapasowego. Data przydatności uszczelniacza to 09/2015. Czy jest szansa że jest jeszcze dobry ? Gdzie moge kupić taki uszczelniacz ? Pozdrawiam Wpisz w necie zestaw naprawczy do kół i znajdziesz to czego szukasz ale .... Poczytaj https://www.oponeo.pl/artykul/zestaw-naprawczy-do-opon-czy-warto-go-miec Może lepiej kupić dojazdówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 dojazd lepszy ostatni moja sytuacja powrót z Niemiec najechane na jakieś świństwo opona przecięta, posiadając spray czekamy na lawetę i koszty dużo większe niż dojazd lub normalny zapas w mniejszym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 jak rozerwie Ci oponę to żadena magiczna łatka w spreyu nie pomożeto jest dobre na gwóźdź tylko i wyłącznierównież polecam dojazd kupić u byle gumiarza do 100-wki dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabro Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Wpisz w necie zestaw naprawczy do kół i znajdziesz to czego szukasz ale .... Poczytaj https://www.oponeo.pl/artykul/zestaw-naprawczy-do-opon-czy-warto-go-miec Może lepiej kupić dojazdówkę? Nie mam miejsca na dojazdówke gdyż jadę do Chorwacji w 4 osoby. W miejscu opony mam subwoofer bose ;(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie mam miejsca na dojazdówke gdyż jadę do Chorwacji w 4 osoby. W miejscu opony mam subwoofer bose ;(. Są takie fajnie koła dojazdowe z oponami które zupełnie na płasko schodzą,więc zajmują bardzo mało miejsca - może da się gdzieś to upchnąć w aucie? Tak to wygląda, a po napompowaniu ma normalny kształt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Subwoofer bose wchodzi normalnie w koło dojazdowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3006 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Wyjmij subwoofer, schowaj dojazdówke. Jakość muzyki w drodze może sporo kosztować jak trafisz na coś na drodze podobnie jak kolega gambiting. Polecam dodatkowo także wykupić pakiet ubezpieczenia na czas wyjazdu, koszt nie powinien być duży. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Lipca 2017 przez marcin3006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabro Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Są takie fajnie koła dojazdowe z oponami które zupełnie na płasko schodzą,więc zajmują bardzo mało miejsca - może da się gdzieś to upchnąć w aucie? Tak to wygląda, a po napompowaniu ma normalny kształt: Czy dojazdówka musi mieć tyle samo cali co opona ? Mam 18 cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Nie ! Zazwyczaj jest mniejszej średnicy. Ale parametry pozostałe musi spełniać! A tak na marginesie to koło takie służyć powinno tylko do awaryjnego zjechania do najbliższego warsztatu . Poza tym można go założyć tylko na tylną oś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resket Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Są takie fajnie koła dojazdowe z oponami które zupełnie na płasko schodzą,więc zajmują bardzo mało miejsca - może da się gdzieś to upchnąć w aucie? Tak to wygląda, a po napompowaniu ma normalny kształt: Czy taka dojazdówka nazywa się jakoś specjalnie? nie mogę tego nigdzie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Nie mam miejsca na dojazdówke gdyż jadę do Chorwacji w 4 osoby. W miejscu opony mam subwoofer bose ;(. też mam system bose i subwoofer który jest włozony w dojazdówkę tak to jest skonstruowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi