Kamilj5200 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam, jak w temacie, mam odpięty jeden czujnik, na zdjęciu zaznaczony na żółto. Szukam kostki i nie mogę znaleźć, tak jak by ktoś ją wyciął razem z przewodami. Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie te przewody szły? W tej wiązce która jest na zdjęciu, nie ma ich, idą tylko do egr. Zdjęcie poglądowe z internetu. Może ktoś posiada Almerę z tym silnikiem i mógłby podejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert45 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Czy to jest Almera? Dziwnie wygląda komora silnika. U mnie nie występuje żaden czujnik za filtrem. Również nie stwierdzam czujnika zaznaczonego na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomHide Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Przy silniku 1.5 dci oryginalnie zaznaczony na żółto (przepływka) nie jest podpięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 To nie jest almera bo w almerze zamek od zamykania maski nie jest przy filtrze paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.