emil1993 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam, Mam pewien problem, bo zerwał mi się zderzak z lewej strony. Już było z nim kombinowane przez poprzedniego właściciela - kleił go, a jak się zerwał to przyczepiłem go na mały wkręt(zaczepy z lewej strony są zerwane) - jednak po kilku tygodniach znów się zerwał. Nie bardzo jest za co go teraz złapać wkrętem i moje pytanie - czy macie jakieś sprawdzone sposoby? Da się to jakoś sensownie skleić, a jeżeli tak - to czym najlepiej? Na ten moment delikatnie podkleiłem go silikonem - ale to raczej rozwiązanie na chwilę. Albo może... Ma ktoś na sprzedaż zderzak SEDAN - P11 LIFT - kolor złoty Liczę na pomoc, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcin Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dołączam się, mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.