HeadHunter Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 witam, Pewnie temat rzeka, i ze 100 razy był omawiany. Jestem przed wymianą sprzęgła, biorę pod uwagę Sechs, warto zakładać, czy inną markę szukać?? Nissan Primera P12 1.8 2004 HB. Z góry dziękuję za pomoc. aaa i chciałem spytać jak otworzę maskę czuć zapach spalenizny, czy to od tego, że sprzęgło się ślizga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jeśli to SACHS to jak najbardziej .jeśli się ślizga to czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 nie lepiej LUK? takie podobno dawali na pierwszy montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadHunter Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 sachs, sachs właśnie myślę, wiem, ze kiedyś były w opakowaniu i Luki. Wymieniali się elementami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.