Gość Pikasso10 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam Jestem nowym użytkownikiem forum. Posiadam Nissan X-Trail T32 1.6 dci 130 KM (automat) 2015r od pewnego czasu borykam się z sondą lambda, mianowicie co praktycznie parę przejechanych km na komputerze wyskakuje Check z błędem sondy lambda, samą sondę wymieniłem już 2 krotnie po diagnostyce w serwisie, teraz udałem się do innego serwisu bo problem nadal powraca gdzie stwierdzono że jest to wina sondy albo wiązki, nadal nie rozwiązując mego problemu i tu moje pytanie czy posiada ktoś schemat podłączenia wiązki do sondy lambda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 U nas raczej nikt tego nie będzie miał, spróbuj poszukać w manualach na http://www.nirogue.com/nissan_rogue_service_manual-293.html lub innych stronach US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam Jestem nowym użytkownikiem forum. Posiadam Nissan X-Trail T32 1.6 dci 130 KM (automat) 2015r od pewnego czasu borykam się z sondą lambda, mianowicie co praktycznie parę przejechanych km na komputerze wyskakuje Check z błędem sondy lambda, samą sondę wymieniłem już 2 krotnie po diagnostyce w serwisie, teraz udałem się do innego serwisu bo problem nadal powraca gdzie stwierdzono że jest to wina sondy albo wiązki, nadal nie rozwiązując mego problemu i tu moje pytanie czy posiada ktoś schemat podłączenia wiązki do sondy lambda? poszukaj na googlach "ESM X-TRAIL 32" tam masz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.