svyturys Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Witam mam problem z moim nissankiem. Primera 1.8 lpg a mianowicie obiawy sa nastepujace -Po odpaleniu falowaly obroty miedzy 0-300 na biegu jalowym prawie zgasl -przy przyspieszaniu odczuwalne byly przerwy jak by sie dlawil -na stacji stwierdzono zbyt wzbogacona mieszanke na lpg ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Filtr powietrza wymieniony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svyturys Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No ma gdzies rok ale napewno sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 zmierz przepływkę, zakręć gaz i sprawdź co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 u mnie podobne objawy dawała dziura w rurze między tłumikami... aczkolwiek obroty, aż tak nie falowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Miałem podobny objaw ale w 1,9 dci wymieniłem przepływomierz i problem znikł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jakies błędy pokazał komp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Adaptacja http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59666-n16-gotowa-instrukcja-adaptacji-przepustnicy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.