Wiesia92 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Witam mam pytanie mam zamiar kupić silnik do mojej buni i pytanie jest takie czy mogę założyć silnik który był połączony ze skrzynia automatyczna do skrzyni manualnej? czy oprocz kola zamachowego musze cos jeszcze zmieniac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Słupek jest taki sam, W osprzęcie mogą być różnice. Sprawdź jeszcze połączenia cieczy chłodzącej, bo mogą być inne wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 osprzęt mam ze starego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Bedzie pasować dodatkowo możesz szukać SR20 z almery tino . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.