niss_T31 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Poszukuję środkowego zagłówka tylnej kanapy. Samochód był pierwotnie z kratką i homologowany na 4 osoby, po zmianie na 5 osób trzeba zamontować środkowy zagłówek. Może ktoś ma dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuflada Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witaj mogę polecić Panów z Czemiernik, 506 982 330693 152 109667 297 615e-mail: cezar.n@onet.pl jak czegoś nie maja, mogą sprowadzić , dużo części używanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Pod warunkiem, że odbierają telefony i odpisują na mejle. Po tygodniu(!) prób kontaktu dałem sobie z nimi spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Masz widocznie pecha. Ja od nich sporo róznych dupereli kupiłem do T30 kiedy go sprowadziłem z Danii w wersji cieżarowej i przerabiałem na 5 osobowy i cały czas kontakt czy tel.czy mailowy był bezproblemowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 spróbuj podpasować od t30 albo z innego auta. Jak się zgadza rozstaw to podejdzie bez problemu. Jak za długie nóżki to utnij ile trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.