Kiler1500 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam od jakiegos czasu zaczela mi mrygac (swiecic sie i po jakims czasie znikac) ikonka od ukladu hamulcowego koloru pomaranczowego. Probowalem czytac w instrukcji co moze mu dolegac ale sa tylko informacje o tej ikonce w kolorze czerwonym. Co qashqai probuje mi powiedziec chcialbym mu pomoc ale nie wiem jak, sprawdzilem poziom plynu hamulcowego ale wszystko jest ok. Bylem dzisiaj zamowic klocki hamulcowe ale pan w sklepie powiedzial ze one nie maja czujnika cyfrowego tylko akustyczny wiec ta dioda raczej nie jest od klockow. Dioda pomaranczowa w kuleczku wykrzyknik i okladziny po bokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo2222 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam od jakiegos czasu zaczela mi mrygac (swiecic sie i po jakims czasie znikac) ikonka od ukladu hamulcowego koloru pomaranczowego. Probowalem czytac w instrukcji co moze mu dolegac ale sa tylko informacje o tej ikonce w kolorze czerwonym. Co qashqai probuje mi powiedziec chcialbym mu pomoc ale nie wiem jak, sprawdzilem poziom plynu hamulcowego ale wszystko jest ok. Bylem dzisiaj zamowic klocki hamulcowe ale pan w sklepie powiedzial ze one nie maja czujnika cyfrowego tylko akustyczny wiec ta dioda raczej nie jest od klockow. Dioda pomaranczowa w kuleczku wykrzyknik i okladziny po bokach. Miałem taki przypadek miesiąc temu, i pomogła wizyta w serwisie w trakcie której zostały wyczyszczone tylne zaciski hamulca postojowego. Wcześniej w drugim roku eksploatacji mojego QQ był to jeden z objawów słabego słabego akumulatora, który został później wymieniony przez serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler1500 Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Czy ta Dioda jest od hamulcow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Miałem to samo. Coś tam podłubali w sofcie i pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.