Gość Hero Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Niestety ciagle mam dziwne wskazania temperatury zewnetrznej, czy ktos ma moze jakis przekroj lub schemat gdzie umiejscowiony jest czujnik temperatury w moim modelu nissana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 mam schemat do maximy z 98 ale powinno byc to samo....popatrze jutro rano na wolnym czasie i zobacze czy cos znajde. Pzd. Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 No i jak ? Nie znalazles nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 A ja mam pytanie co do wskazan termometru, czy on nie pokazuje ujemnych temperetur? Bo u mnie caly czas miga 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Pokazuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Czyli kolo cyferki powinien pokazac sie "-"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Czyli kolo cyferki powinien pokazac sie "-"? Dokładnie przed liczbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 To jak myslicie co moze byc przyczyna? Wadliwy czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Wald, ja tez jeszcze nie widzialem u siebie temperatury minusowej. Mozliwe, ze jeszcze takiej nie bylo a jak byla to nie siedzielismy w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 No mozliwe bo dziwne by to bylo ze plusowe pokazuje ok a minusowych nie Wiec jeszcze poczekam, Jak sa minusowe to tez miga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi