paulap Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Hej, od tygodnia jestem posiadaczką micry Chciałabym odtwarzać muzykę z pendriva za pomocą wbudowanego portu usb. Po podłączeniu pendrive na wyswietlaczu pokazuje się "USB detected" ale niestety muzyka nie zaczyna się odtwarzać i w opcjach nie wiem jak wybrać jako nośnik USB. Help me please, aby podroze micrą były jeszcze przyjemniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 W jakim formacie masz nagraną muze i jak sformatowany jest pen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dokładnie pewnie masz NTFS, sformatuj o do FAT32 powinno być spoko, co do muzyki użyj formatu mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrudnyHenryk Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 nie wiem jak wybrać jako nośnik USB. Usb (i bluetooth) jest pod przyciskiem aux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulap Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Hej, dzięki za odpowiedzi Niestety... I pendrive jest FAT i muzyka mp3, klikając przycisk AUX brak możliwości wyboru czegokolwiek, brak muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLie Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Spróbuj ustawić na pendrive autoodtwarzanie Wtedy możliwe że zacznie czytać a jeśli nie to utwórz na pendrive folder o nazwie "001 muzyka" (lub inne słowo z użyciem takiem numeracji) i tam wrzuć wszystkie pliki mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.