attsobotka Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Witam, Drodzy użytkownicy czy połączyliście telefon ze swoim x-em celem np. odtwarzania muzyki. Zaznaczę, że nie chodzi mi o połączenie bluetooth np. do rozmów. Za każdym razem po podłączeniu do USB pojawia się komunikat że połączenie nie jest możliwe ze względu na brak kompatybilnych plików (jakoś tak). W instrukcji jest zapisane, że telefony z android (posiadam note 4) podłączamy poprzez USB natomiast apple poprzez bluetooth. Niestety nie mogę połaczyś się z telefonem. Być może pytanie jest banalne ale jeżeli macie jakieś porady będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ja muze udostępniam po bluetooth i działa bez problemu. Musisz tylko w opcjach ustawić odpowiednie uprawnienia. Po kablu też mam błąd ale to jest wina telefonu bo nie mam roota, a radio nie ma uprawnień do odczytu pamięci telefonu proste. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ja po kablu nie testowalem. Na pewno po bt smigaja rozmowy kontakty i muzyka z telefonu z mozliwoscia przewijania j przelaczania z kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.