Gość Keryou Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam, natknąłem się na niemały problem ponieważ nie mogę dostać śrub mocujących głowicy "nigdzie" w żadnej hurtowni nie mają, a chciałbym założyć nowe bo wymieniam uszczelkę głowicy. Zaproponowano mi tylko śruby od Nissana bezpośrednio ściągnięte z Japonii za ok.800PLN, koszt duży ale do zniesienia. Czy ktoś miał już podobny problem? Może założył inne śruby zamienniki które pasują dobrze. https://www.czesciauto24.pl/elring/206681 - te są jako zamienniki NISSAN SUNNY B12 1.6 73KM Traveller. Pozdrawiam Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ja osobiście poszedł bym w orgninały. To jest jednak ważny element jednostki napędowej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.