clavikord Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Witam, czy ktoś wymieniał wyświetlacz w polifcie na ten większy z wersji która ma NAVI? Mam ten standardowy i chciałem przełożyć sam wyświetlacz. Ten z NAVi jest większy i ma większą rozdzielczość. Patrze sobie fotki na allegro i widzę, że te małe (bez navi) mają dwie wtyczki, natomiast z NAVI mają tylko jedną. Ktoś rozpracowywał ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 cześć . U mnie wyświetlacz ma oznaczenie "A"i ma jedną wtyczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Też nurtuje mnie temat wyświetlacza, mój zaczął zachodzić jakby mgłą jest słabo widoczny.Mam pytanie jak się do niego dostać aby zobaczyć model jaki mam kupić. Jest podobno kilka wersji tego wyświetlacza. Czy do wersji z kamerą cofania był inny wyświetlacz. Ile ma gniazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 masę pracy przed tobą musisz zacząć rozbiórkę od tunelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.