oggy_krk Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam, po wielu poszukiwaniach znalazłem w cenie 1300-1400 zł za komplet sprężyny +35mm lift do X-traila T30. Czy ktoś znalazł lepsze rozwiązanie, lub czy ktoś ewentualnie byłby zainteresowany? Czas realizacji około 1,5 miesiąca, sciągane z zagranicy przez polskiego dostawcę. Ja dla siebie zamawiam, ale efektami będę mógł się pochwalić dopiero jak przyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckycky Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Kiedy bedziesz zamawial? Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy_krk Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Czekam na razie na pro-formę od nich. Więc jak ktoś chętny to jest parę dni na podjęcie decyzję. Podali mi póki co czas oczekiwania 2 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.