Gość maxbike Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam W mojej Primerze P11 mam dość irytujący mnie problem, mianowicie jedynka i rzadziej dwójka chaczy. Czy możliwe jest, że powodem tego jest wymiana gumowej osłony przegubu? Bo po tej naprawie zaczęło się to dziać. Czasami nawet 3 razy próbuję wrzucić jedynkę i nie mogę :cry: Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Wymiana oslony przegubu nie ma nic do tego ze tak sie dzieje. W ktorym momencie sprzeglo Ci lapie????? Jesli przy samej gorze, to sprobuj poluzowac linke od sprzegla. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxbike Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Najśweższe to ono już nie jest, na pewno nie łapie przy samej podłodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 To sprobuj troszke poluzowac linke sprzegla, moze to pomoze. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias-1981 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Wymiana osłon nie ma nic do skrzyni biegów i sprzęgła . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxbike Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osm Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Wymiana osłon nie ma nic do skrzyni biegów i sprzęgła . Powodzenia No niby nie ma, ale trzeba jednak od skrzyni poloske odlaczyc, zlewa sie olej ze skrzyni. A moze malo oleju albo starawy? No chyba, ze mnie mechanik w blad wprowadzil, bo jak mi wymienial oslony, to olej do skrzyni dolewal po calej operacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 A jesli chodzi o oslony przegubow wewnetrznych to mogl cos spieprzyc wyciagajac i wkladajac polos z przegubem do skrzyni. Ja bym pojechal i zlozyl reklamacje. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.