utras Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Witam. Czy da radę w europejskim egzemplarzu wyprowadzić aux? A może czy ktos ma podłączoną zmieniarke yatour (usb, sd itd.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Może to coś rozjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Nie da rady, widziałem ten film. To jest inne radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 A jakie jest Twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jak w europejczyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk_wl Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 jak się nie mylę te europejskie radio jest na tej liście niekontatybilnych z yatour zobacz w tej aukcji jest dokładnie napisane z którymi działa a z którymi nie http://allegro.pl/zmieniarka-usb-sd-nissan-infinity-fx35-i6936168362.html ja mam amerykana tego pokazanego na załączonym filmiku i z nim Yatour działa "bardzo dobrze" powiedzmy do ideału brakuje ale dobre i to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.