Gość dr0m Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 hej, jakie oponki mieliscie do tej pory w swoich GTI, jakie polecalibyscie/odradzacie? mowa o letnich w rozmiarze: 195/50/R15 82V moze jakas lista: - DUNLOP SP SPORT 01 - DUNLOP SPORT 2020E - GOODYEAR EAGLE F1 GSD3 - GOODEYAR EXCELLENCE - KLEBER DYNAXER DR - MICHELIN PILOT EXALTO 2 - PIRELLI P5000 DRAGO - PIRELLI P6000 - FULDA CARAT ATTIRO Opinie: http://www.opony.com.pl/testy/index_testy1...pojazdu=osobowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MALEKI Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 JA JERZDZE NA DUNLOP SP SPORT 202, I MYSLE ZE SMIALO MOGE JE POLECIC.MOCNY GRZBIEWT PLUS RANTKONIECZNY DO ALUDAJA TO ZE OPONA SIE NIE PRZECHYLA ,JEST SZTYWNA PELNA KONTROLKA. RANT PRZYDAJE SIE PRZY KRAWEZNIKACH=MNIEJ OBTARC.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 hej,jakie oponki mieliscie do tej pory w swoich GTI, jakie polecalibyscie/odradzacie? mowa o letnich w rozmiarze: 195/50/R15 82V - PIRELLI P6000 Mem te Pirelki i jak dla mnie sa do d... Chetnie zmienilbym je na cos innego. Denerwuje mnie ze okropnie piszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Z P5000 Drago odpuść sobie. Niby nienajgorzej trzymają ale hałasuję tak że jazda to udręka na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Z P5000 Drago odpuść sobie. Niby nienajgorzej trzymają ale hałasuję tak że jazda to udręka na dłuższą metę O wlasnie. P6000 maja ten sam mankament. Jak zmienilem zimowki na letnie P6000, to bylem zalamany halasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Z P5000 Drago odpuść sobie. Niby nienajgorzej trzymają ale hałasuję tak że jazda to udręka na dłuższą metę Chyba nie halasuja gorzej od Fuldy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 ja mam bf goodrich g profiler, super oponki na lato!! 205/50/15 nota bene są na sprzedaz 5 sztuk po 25.000km w super stanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Juz rok przejezdzilem na Michelin PILOT EXALTO 2. Bardzo przyjemne i dobre oponki, ktore moge smialo polecic do waszych GTi. Swietne prowadzenie, nie maja efektu plywania w koleinach. Koniec walki z kierownica jak to mialem w przypadku Fuldy Carat Attiro - no dramat. Dobre rozwiazanie ochronne rantu felgi (felga jakby schowana w glab) chroni przed wszelkimi zarysowaniami alu o krawezniki. Opona zdecydowanie warta tych pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ja poluje na toyo proxes t1-r w rozmiarze 195/50/15 i mam nadzieje ze okaza sie spoko bo slyszalem o nich troche dobrych opinii pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Polecam Pirelli z serii P Zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aees Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a ja napomkne o bridgestone turanza. niezniszczalna i :diabel2: przyklejona do drogi...... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Od czerwca toczę sie na TOYO PROXES T1R (195/55 R14-na fabrycznym aluseie). Moge powiedzieć, że są ekstra. Wczesniej miałem DUNLOP SP SPORT 200. Nie były złe, ale do TOYO sporo im brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja zmieniam rozmiar na 195/50/15 i ładuję Uniroyal Rainsport 2. Podobno zacna gumka a do tego taniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Bardzo dobre też są BF Goodrich Profiler2. Jeżdżę na nich i muszę powiedzieć , że są super. Bardzo dobrze hamują na mokrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi