dawid5995 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witajcie. Wpadła mi w oko na prawdę ładna Primera P12 KOMBI 1.6 lift. Wiem, że nie jest to demon prędkości, ale mam pytanie, na kierownicy ma sterowanie radiem po lewej stronie, natomiast po prawej, tam gdzie możliwe jest sterowanie tempomatem, ma zaślepki. Czy do 1.6 109km mozna dołożyć tempomat? Pytam, ponieważ pracuję za granicą i 2-4 razy do roku jeżdżę do kraju autostradami i temponat by się bardzo przydał a ta Primerka jest od 1 właściciela i jest w idealnym stanie. Pozdrawiam, Dawid. Nikt sie nie wypowie? Dodam, ze w ogloszeniach sprzedazy chyba zaden 1.6 nie mial tempomatu fabrychnie, ale jest to blizniaczy silnik do 1.8 i osprzet oraz elektronika raczej sa te same. Wydaje mi sie ze powinno dac sie dolozyc do 1.6 z 1.8, pytanie, czy w 1.6 bedzie instalacja pod tempomat i bedzie to montaz plug&play czy tez w 1.6 nie ma kabli i wtedy to juz w zasadzie temat mozna odpuscic bo pol wiazki auta do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Nie montowali do 1.6 bo silnik za słaby do tempomatu.Wiązki napewno niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarenko Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ja mam 1.6 z tempomatem ale z tego co wiem to byla przekladka i fabrycznie bylo 1.8. Nie powiem szalu nie ma ale daje radę na tempomacie jak gdzies sie wypuszczam dalej. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Ja mam 1.6 z tempomatem ale z tego co wiem to byla przekladka i fabrycznie bylo 1.8. Nie powiem szalu nie ma ale daje radę na tempomacie jak gdzies sie wypuszczam dalej. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Ja mam 1.6 z tempomatem ale z tego co wiem to byla przekladka i fabrycznie bylo 1.8. Nie powiem szalu nie ma ale daje radę na tempomacie jak gdzies sie wypuszczam dalej. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 w 1,6 nie ma tempomatu. Teoretycznie można dołożyć jest to do wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.