Smith23 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam wszystkich czy ktoś próbował zdemontować tapicerkę z przednich foteli w t32? Dostałem w prezencie zagłówki z DVD i chciałem je podłączyć i schować kable fotelu czy to wogole możliwe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Z tylu foteli przednich jest sporo miejsca i spoko zmieszcza sie kabla or dvd. Musisz je wypuscic tak jak te od ogrzewana foteli - bokiem fotela w kier. tunelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smith23 Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dzięki będę musiał jakoś je tam wepchac miałem nadzieję że jakoś się to zdejmuje bo widzę że są suwaki z boku no ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.