kcroot Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Hej, poszukuje inspiracji dla miejsca na CB radio, póki co mam je wsadzone pomiędzy tunelem a fotelem pasażera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 i to chyba jest najlepsze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ja mam tak Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ja mam tak Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Mi to nie wypali bo mam tam przeniesiony orginalny wyświetlacz z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Zaintrygowałeś mnie Mógłbyś pokazać kokpit swojego samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.