Ghost1983 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam mam problem z belką przednią bo jest cała zgniła katastrofa chcę zamówić nową ale w necie jest parę rodzaji ja mam p 12 1.8 kombiattachment=38063:IMG_20170906_105812.jpg] a w neciie jak sprawdzam to są takiepatrząc na moją to nie mam pojęcia tak zgniła proszę o pomoc nie chcę zamówić nie tej, i jeszcze jedno pytanie czy da rady wymienić to samemu z kanału czy trzeba mieć podnośnik może ktoś ma taką belkę na sprzedasz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 dobry temat bedę sledził, ja tezmam lekko zgnitą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Taki: https://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3021193015180-6502_08_1670200P-O16275-pas-przod.html Przecież fotka 2,3 to górna część Ostatnia ma inny kształt ale moze pasować i nr1 może też Ale u mnie po rozebraniu jak dobrze pamiętam to i zgnite było koło lampy i popatrz na pionowe wzmocnienie które też zapewne jest zgnite i aby to wszystko wyczyścic pomalować i zabezpieczyć trzeba rozebrać auto. Pomyśl czy się opłaca tak robić jak i tak trzeba rozebrać na allegro pas za niecałę 5 stówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemovsky Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 podobny problem miałem ostatnio tylko mechanik sie pomylił i nazwał to trawersem przez o wywołał u mnie prawie nieszczelność zwieraczy jak to usłyszałem Okazało sie że to belka. Też była przegnita do cna, zwaliłem zderzak , wyszlifowałem i wspawałem na chwile obecną profil z blachy 2mm i zasmarowałem bitumem. Na wiosne wymienie cały pas chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.