Gość p0l4k Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Cześć,Szukam poleconego mechanika co zdiagnozuje mi samochód ewentualnie go naprawi. Napisze co się stało/dzieje.Samochód jeździł normalnie żadnych problemów nie było, w pewnym momencie coś zagrzechotało w silniku i zaczął chodzić jak traktor. Po zgaszeniu samochodu już nie odpalił, kręci, ale nie odpala. Podejrzewam że strzelił rozrząd i silnik do wymiany. Samochód mogę tanio kupić, tylko nie wiem czy się opłaca. Czy ktoś wymieniał silnik i podzieli się ze mną jakie to są koszty ewentualnie da namiar na mechanika zajmującego się tym. Pozdrawiam,Amator forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 A remontu nie bierzesz pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.