Ferris Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Cześć, czy ktoś z Was ma może dojście do światła przeciwmgielnego do Rev-up'a ? Niestety wersja ze Stanów takowego nie posiada a u nas jest to zdaje się wymóg - wiem, że traktowany raczej z przymrużeniem oka ale chyba wolałbym się w to zaopatrzyć. Od razu mówię, że jakieś cuda na kiju z "Malucha" byle było mnie nie interesuje - raczej wolałbym gotowca od razu do instalacji Znalazłem tutaj: http://www.thezstore.com/page/TZS/PROD/350z04g/33-1360 ale cena prawie 1 kafla za sam komponent to jest przegięcie... Z góry dzięki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Olej to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 .... jak masz znajomego diagnostę. U mnie ostatnio tak kopał w prawie nowym aucie, że wszystko wyszło na jaw. Miałem moduł do haka, który w zimie wydawał dziwny dźwięk przy włączaniu kierunkowskazów. Po jeździe po zasolonych drogach gdzieś robiło się zwarcie czy jak i piszczało. Wypiąłem go, nie wiedziałem jednak, że będzie to się wiązać z odłączeniem przeciwmgielnych z tyłu. No i się zaczęło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Kup sobie folie czerwona na swiatla na allegro, pare metrów kabla, przelacznik kolyskowy i zrób sobie to swiatlo za 30zl...będzie w miejscu ori i w pełni funkcjonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.