gregraj Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Gdzie jest umiejscowiony czujnik temperatury paliwa (FTS)? Gdzie jest umiejscowiony czujnik temperatury paliwa (FTS)? Ludzie, gdzie jest czujnik FTS! Gdzie jest umiejscowiony czujnik temperatury paliwa (FTS)? Ludzie, gdzie jest czujnik FTS! Martwe forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 w 2.2di chyba w pompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregraj Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 w 2.2di chyba w pompie Też tak myślę. Ale przejrzałem całą serwisówkę i nie namierzyłem dziadostwa a nie chcę rozbierać pompy w ciemno tym bardziej, że dostęp jest paskudny. Też tak myślę. Ale przejrzałem całą serwisówkę i nie namierzyłem dziadostwa a nie chcę rozbierać pompy w ciemno tym bardziej, że dostęp jest paskudny. Koniec tematu znalazłem odpowiedź i podzielę się wiedzą tak jak Wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.