Przemovsky Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witajcie!Mam poważny problem z moją primerą... podczas oględzin sprężarki klimy zauważyłem coś poważniejszego... mam pęknięty trawers. Nie wiem czy spawanie tego ma sens a tym bardziej czy jest bezpieczne. I tu nasuwa sie moje pytanie: Czy trawers z innych jednostek silnikowych będzie pasował do 2.0 benzyny. A jeśli nie to czy może wiecie skąd w okolicach Bydgoszczy można wziąć taki trawers albo całe przednie zawieszenie razem z sankami i trawersem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 pękłoTobie bo było aż tak zgnite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemovsky Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Tak. Wcześniej żaden mechanik nie zwrócił na to uwagi kiedy samochód był serwisowany. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zeby było jasne to masz rozwalone? http://allegro.pl/sanki-wozek-kolyska-trawers-nissan-primera-p12-2-0-i6526241976.html Jeśli tak co ty chcesz tam spawać? wymiana na inne używane w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemovsky Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Fail i niepotrzebna panika. Pan mechanik nazwał trawersem BEKLE DOLNĄ PASA PRZEDNIEGO.... Jest zaraz za zderzakiem. A ja jak usłyszałem trawers to mój mózg doznał resetu i nie spojrzałem nawet tylko już przeliczałem koszta wymiany. To co pękło trzyma chyba tylko chłodnice i spinki od blendy. Jest tak przegnite że jak sie tego dotknie to sypie sie na ręke jakby ktoś płatki owsiane sypał, po zimie to opanuje a na razie przetopie palnikiem co zostało, wspawam profil żebym nie zgubił chłodnicy, zapaciam baranem żeby przeżyło sól i chyba tyle... co myślicie Panowie? Edytowane 12 Września 2017 przez Przemovsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Wiązanie drutem też wytrzyma, ale robota na dwa razy, to bogatemu nie można zabronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 to jest pas przedni tak myslalem dlatego zapytalem.Do kupienia zamiennik pasujący ponad 5 stowek.kupic pomalowac zabezpieczyc po swojemu a narazie hmmm jak uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemovsky Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 wjechałem na najazd, zwaliłem zderzak, wytłukłem pruchno, znalazłem zdrowe miejsca i wspawałem profil. Teraz przez ściany sie moge przebijać Zasmarowałem bitumem wszystko i niech siedzi przez zime, na wiosne wymienię. Samą belke za 100 można kupić a pas przedni w całości za 500-600. więc pomyśle przez zimę i na wiosne będę zwalał wszystko i wymieniał. Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 150 zł na alegro kosztuje cały pas przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Zapomnij o używkach jest celowa wada szajskiej blachy nawet jak jest w miarę ok to dwie zimy i papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 zamiennik nowy nie padnie w dwie zimy. kosztuje 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) zamiennik nowy nie padnie w dwie zimy. kosztuje 150 zł. Daj info na na forum na zamiennik ktory pasuje plug and play, wszystkie elementy do niego pasuja w szczegolnosci swiatla,posiada otwor na hol,gwint ktory wytrzyma dokrecanie belki i kosztuje 150zl Edytowane 15 Września 2017 przez Fryc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi