john80 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Hej, nie wiem co jest grane ale nie mogę otworzyć maski. Normalnie ciągnę wajchę pod kierownicą i słychać lekkie pykanie jak zawsze, ale maska się nie podnosi i nie mogę włożyć ręki by ją odblokować Jest na to jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kammaol Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Próbowałeś we dwie osoby? Może mechanizm zardzewiał i wystarczy żeby ktoś podniósł maskę kiedy ty ciągniesz wajchę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john80 Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ta wajcha dochodzi do końca i działa trochę luźno. Tak jakby linka się urwała... Nie mam pojęcia co robić. Nie mam kanału czy garażu, wiec pewnie zostaje mechanik... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKtosia Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Znalazłeś rozwiązanie problemu? Proszę podziel się szybko.... no to moze ja napisze.... jesli jest lekki luz na galce, ale ona jest nadal na swoim miejscu, nie da sie jej razem z linka wyjac to najpewniej sie nie urwala. w moim przypadku wystarczyla dobra rada kogos zyczliwego, dwie osoby i wd40 wd40 na zamek jedna osoba musi troche galka popracowac druga dociska maske i ewentualnie jesli to nie pomoze, to robi kontry (ciagnie w swoja strone) naprzemiennie z dociskaniem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.