bolo558 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Witam,mam pytanie przeskanowałem auto i wyskoczył błąd DTC05641C . Co jest jego przyczyną ,czy może to że,jakiś czas temu był usunięty DPF i zmienione oprogramowanie.Załączam skan z komputera. kodt.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To nie jest kod z Consulta... ( litera i 4 znaki ) więc ciezko jest coś powieddzieć. Jak byś miał DTC z Consulta to mogę pwiedzieć co jest nie tak i jak to zdiagnozować. Coś się dzieje z autem ? Wróżenie z fusów ...przyjmując,że to P0564 - to bład przełącznika kierownicy ASCD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo558 Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Samochód tak między obrotami 1800 a 2000 szarpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ten interfejs Delphi ponoć często robi zle opisy bledu, szukaj w google opisu Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 albo zaczytaj błąd innym byle jakim interfejsem na BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.