Ac3r Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Witam wczoraj zamontowalem sobie dystanse na poduszki amortyzatora 5cm i mam problem pojawil sie pozytyw na kolach... Najgorzej jest z przodu.... Co sadzicie o srobach mimosrodowych na amortyzatory ktos przerabial juz ten temat? A oto zdjecia sory za jakosc... Ladniejsze zdjecia dam jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85649-t30-podniesienie-zawieszenia Jest cały temat o podnoszeniu auta. O śrubach od #68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 weź się najpierw przejedź, bo te zdjęcia to chyba robiłeś zaraz po opuszczeniu auta - jeszcze siądzie. Ja po założeniu +40 i +45 mm pojechałem na geometrię ze śrubami mimośrodowymi i wyszło że nie trzeba ich zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Po 200 km od zalozenia dystansow bede szukal w tym linku co dostalem dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 no to jest lepiej, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ac3r Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Tak nizej siadlo ale nadal trzeba katy ogarnac.... Bede muslal nad mimosrodami moze ktos ma zdjecia jak to ogarnac ew robil to i podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.