radii Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Witam, jestem po 400 km na gazie (podzespoły to Optima shark i baracuda) wywala mi po 50km w obd check ubogiej mieszkanki. Gaziarz regulował to jednak bez sukcesu. Czy Optima daje radę w P12 1.8 czy muszę szukać nowy sterownik (BRC,King?) albo gaziarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 regulacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radii Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Czyli powino na tym zestawie chodzić bez błędu?, Świece mogą mieć tu coś do rzeczy?(nie wymieniałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 powinno działać bez problemu, praktycznie tylko Optimę montuję i działa wszędzie, świece warto wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radii Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Na te NGK ŚWIECE LFR5A-11 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Kwestia gustu ja montuje denso gdzie montowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radii Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 W zachodniopomorskim, a Ty skąd?;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 masz w profilu Koszalin dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radii Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Montowałem w Kołobrzegu, jestem z okolic Koszalina Wymiana świec rozwiązała problem z checkiem na LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.