Gość Terrano Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Panowie chcę zakupić simexy do taplania się w błocie co sądzicie o tej ofercie ? miał ktoś możne takie oponki ? http://allegro.pl/4x-245-70r16-opony-bieznikowane-terenowe-4x4-simex-i6092516164.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmer Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Też plauję zaznabyć taki komplet. Pytanie czy bierznikowane opony typu simex zdają egzamin? Słowem czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 nie iwem czy do terrano az tak potrzeba takich opon ja jedzilem na km2 i starym km i robilo w zupelnsci a i szlo jezdzic do pracy do sklepu i w mala trase bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 szumexy bieżniki są ok(nie licząc piasku), tylko ścierają się szybko i są w huk głośne (ale to chyba jak każdy szumex czy simex ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 I do tego cięższe niż orginały a i z wyważeniem niemały kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja miałem szumexy z glob gum na alusie. Wyważyły się bez problemu, ale co z tego jak po pierwszej wtopie odkleiło wszystkie ciężarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppater83 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam a co myślicie o takiej oponce jak ACHILLES Desert Hawk X MT, czy na asfalcie są głośne? Może ktoś jeździ na nich? Czy rozmiar 235/75r15 będzie pasował do krótkiego Terrano 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1305 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 na pewno będą głośnie ale cichsze od simex ja jeżdżę na bf godrich km2 udało mi się wyrwać prawie nówki 31/10.5/15 jest głośno ale bez przesady , wcześniej jeździłem na goodyear wrangler at/r było jeszcze ciszej tylko że w błotku nie robiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppater83 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 I zakupiłem te Achillesy XM/T do 80 km/h są ciche potem zaczyna być je słychać, ale chyba tragedii z głośnością nie ma choć brak mi porównania, są to moje pierwsze m/teki w błocie robią bardzo dobrze jak na moje spostrzeżenia, wyglądają tez super. Zapłaciłem 360 zł za sztukę z montażem i myślę, ze w tych pieniądzach trudno o coś lepszego np. oglądałem opony Mirage M/T i w porównaniu do Achillesa to straszny szrot. Nad goodyearami wrangler duratrack a/t się zastanawiałem ale coś poszły cenowo do góry, wcześniej jeździłem na BFG A/T i były naprawdę cichutkie ale nie robiły jak te Achillesy. Dzięki za zainteresowanie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.