MASAWPR Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Panowie prośba. Wie ktoś o sprawdzonym mechaniku od nissanów? najlepiej Pruszków/okolice .Dalej nie dojade chyba. U dwóch mechaników nie czytało pod kompem i sobie nie poradzili z problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 a co się dzieje?? na zworkę próbowałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASAWPR Opublikowano 23 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Jeszcze nie robilem z w ten sposób.Na jałowym trzyma 3tys caly czas. Sprawdzali krokow. Mówią, że to nie to. Mechanik chyba olał temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 a odpala normalnie czy z trudem i tak samo jest na PB i LPG?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASAWPR Opublikowano 23 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) normalnie odpala bez problemu . tak samo na benzynie i gazie. niestety nie da się odczytać błędów na zworke. Edytowane 23 Września 2017 przez MASAWPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 jaka instalacja LPG?? jaki ster?? może masz podpięte OBD do sterownika gazu i wtedy się nie połączysz, spróbuj wyjąc bezpieczniki od LPG i wtedy zobacz czy dasz radę lub czy jakiś scaner się podłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASAWPR Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 sekwencja ,stag200 go fast. przyznam, że jestem trochę "zielony" więc mógłbyś powiedzieć co i jak dokładnie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 go fast raczej nie ma połączenia z OBD hmm a możesz się podpiąc pod ster od gazu bo to dziwne, ze żaden scaner nie czyta auta, może masz cos tam założone dodatkowo w gratisie check się świeci po stacyjce?? jak gasnie??z ciśnieniem czy sam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASAWPR Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Check to mi się cały czas pali mówili, że to przez gaz i jedna sonda jest odłączona.Dziś odłączyłem wtyczke od przepustnicy i chodził tak samo. Odłączyłem wtyczke od przepływki to obroty spadły i zgasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Check to mi się cały czas pali mówili, że to przez gaz i pie............lą głupoty i jedna sonda jest odłączona. \ a po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASAWPR Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Podobno przez spalanie stukowe Kupiłem ten samochód pól roku temu i mam dobre przygody z nim Dlatego przydałby się ogarnięty mechanior od nissana bo ja tego nie "ogarne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 pierd...............ą głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASAWPR Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 No więc własnie widzisz Weź tu zaufaj człowiekowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi