michcin Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Cześć, kto z was wymieniał rozrząd w silniku jak w temacie ? Jakie są mniej więcej ceny części i robocizny? Czy może wgl da radę zrobić to w domowych warunkach (sporo sam grzebie przy samochodzie) ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam dawno temu to robiłem i dałem rady w garażu bez kanału wszystko zależy jakim sprzętem i wiedza dysponujesz koszt u mechanika to około 700zł robota tak z pamięci to górna osłona tłumik dolna miska pośrednia miska pompa oleju boczna osłona poducha lewa silnika koszt części wszystko zależy jakiej marki chcesz zmienić. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimis Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Witam, wymienial mi mechanik jakis czas temu. Pamietam ze mial problem z zakupem odpowiedniego zestawu i w konsekwencji wymienil tylko lancuch i rolki. listwy zostaly takie same. Kosztowo wynioslo prawie tyle ile w aso (akurat mieli promocje) wiec suma sumarum zalowalem ze nie zrobilem tego w ASO. Samemu nawetsie nie nralem za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.