Krisss123 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Witam koledzy. Jak w primerze p12 zamontować tempomat? Gdzie był montowany fabrycznie sterownik tempomat? Szukałem ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na te pytania. W kierownicy mam zaślepki, i zastanawiam się czy wystarczy czujnik sprzęgła, sterownik i przyciski w kierownicy zamontować, pojechać przeprogranowac komputer i będzie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Siemka Kriss ogarnąłeś temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss123 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Niestety nie.Obecnie borykam się z kilkoma innymi rzeczami,a temat tempomatu na chwilę obecną odpuściłem.Jak w razie ty ogarniesz ,to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.