Kor12 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam Mam nadzieję, że problem okaże się drobny. Od wczoraj podczas jazdy miga mi kontrolka systemu stat/stop, może przez przypadek miał ktoś podobny problem i podpowie jak sobie z tym poradzić, byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Stawiam na akumulator, jest o tym na forum i to sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor12 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Akumulator, nawet o tym nie pomyślałem. Dzięki już szukam wątku To chyba jednak poważniejsza sprawa, ponieważ kontrolka systemu start/stop miga cały czas, ale dodatkowo zapaliła się jeszcze kontrolka silnika. Auto przeszło w tryb awaryjny. Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Mam jeden, na 100% pewniak.......wizyta w ASO. Skora silnik jest na "trybie awaryjnym" to nie wina przepalonej żarówki. To poważniejszy problem i osobiście już dawno był bym po wizycie w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor12 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Po podpięciu komputera wskazuje na usterkę selenoidu, ale w ASO twierdzą, że dodatkowo do wymiany może być łańcuszek rozrządu. Ludzie, po 60k przebiegu, czy to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Bardzo możliwe,niektórzy po takim przebiegu w 1.2 mieli już dwa razy łańcuch wymieniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor12 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Na wymianie selenoidu się skończyło, i całe szczęście, na razie autko śmiga , ale tak się zastanawiam jaki może być koszt wymiany łańcuszka rozrządu, ktoś może już się z tym borykał? Bardzo możliwe,niektórzy po takim przebiegu w 1.2 mieli już dwa razy łańcuch wymieniany Dwa razy, a co to za przebieg żeby aż dwa razy wymieniać, coś mi się wydaję, że te obecne części zamienne są g.... warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.