Siero Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam, od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem nissana 350z z silnikiem vq35de rocznik 2006. Problem leży w tym, ze auto nie ma tak zwanej odciny. Trochę mnie to martwi, nie byłem z tym problemem jescze ubzadnego mechanika. Wiem, ze nikt z Was nie kitra szklanej kuli i nie zdiagnozuje usterki od tak ale może ktoś mnie naprowadzi gdzie szukać. Nissan jest stockowy. Z tego co wiem nikt nie wygrywał żadnej mapy ale wiadomo- ludzie kłamią i nie ma co w 100% każdemu ufać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 ale w ogole nie ma czy robi buu? a w ogole to nie ten dzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siero Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Proszę admina o przeniesienie do odpowiedniego działu. Wkręca się na maksymalne obroty i trzyma. Trochę jak w silnikach diesla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 to jest normalne. Sprobuj na biegu go potrzymac troche na odcince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.