Gość Wiśnia Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 witam czy ma ktos moze linka albo jakis namiar na sciagniecie zegarow do primerki?? niekoniecznie biale . pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 o to ci chodzi http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70978472 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiśnia Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 tak, ale zeby gdzies w necie byly do sciagniecia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 tak, ale zeby gdzies w necie byly do sciagniecia :wink: no zakumalem oco ci chodzi jak cos napotkam dam znac 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 ja szukałem ale ciężko.......... raczej nigdzie nie ma........ :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Chcesz mogę Ci wysłać mailem skany ale czarne i z zegarkiem zamiast obrotomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.