nadamus Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Czy ze zdjęcia komory silnikowej można rozpoznać czy dana micra posiada wspomaganie kierownicy. Szukam k11 ale w większości są to samochody oddalone o kilkanaście lub kilkaset km i nie chcę jeżdzić na próżno w poszukiwaniu autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 No chyba raczej wystarczy zdjęcie z pod maski - będzie widać czy jest np. zbiorniczek płynu od wspomagania -. Micra na wspomaganiu ma ten zbiorniczek bodajże na nadkolu. Jest on czarny lub taki jakiś kremowy (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadamus Opublikowano 18 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 możecie pokazać o jaki zbiorniczek chodzi. na przykładowym zdjęciu bo w budowie micry jestem laikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 gooogle Twoim przyjacielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadamus Opublikowano 18 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 czy to jest ten zbiorniczek? zaznaczony na czerwono- zdjęcie przykładowe znalezione w necie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Chyba Ci zdjęcie nie weszło - więc pomogę. Ten zbiorniczek na lewym nadkolu (patrząc na monitor - lewa strona) kremowy czarny O takich elementach jak pasek wielorowkowy , węże od wspomagania ,pompa , maglownica , chłodniczka - nie wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadamus Opublikowano 18 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 ok. dzieki. już wiem- zaoszczędzi mi to pare kilometrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.