tgbyhn638 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam ! Mam problem z odpalaniem silnika . Po przekręceniu kluczyka rozrusznika się nie uruchamia a z pod maski słychać ciche "cykniecie" , gdy auto postoi kilka godzin czasami dni , jak gdyby nigdy nic odpala . Usterka objawia się czasem przy kolejny uruchomieniu , a nie kiedy przez miesiąc nie ma z tym problemu. Wymieniłem już stycznik przy stacyjce lecz to nic nie pomogło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Wymień cewkę w rozruszniku , nadpalona zwora , zjawisko będzie się coraz częściej pojawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 albo problem z masą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgbyhn638 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 masa przy silniku zgniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcik321 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 w moim przekładnia planetarna się przycinała -rozrusznik do wymiany i już mam po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darklucas Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Również mam problem z odpalenie w tino 1,8. Z tym że u mnie po przekręceniu kluczyka załączają się światła, zapalają się kontrolki i włącza się radio. W momencie próby zastartowania silnika gaśnie radio i cisza. rozrusznik nie kręci auto nie odpala. Światła i kontrolki nie gasną. Po odstaniu (po nocy) problem znika i pojawia się ponownie po przejechaniu paru km. Wymieniłem kostkę stacyjki ale nie rozwiązało to problemu. Ktoś ma pomysł co jest przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likosar Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 mam to samo i pojazd od kilku dni w serwisie na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Masa karoseria - silnik lub immobilizer , spróbujcie wymienic baterie w pilotach lub użyc kluczyka zapasowego , immo nie czyta kodu kluczyka . Jeżeli po przekręceniu kluczyka mruga lub pojawia się lampka immo ( w primerze symbol samochodziku ) to auta nie odpalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likosar Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 został w serwisie nie odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likosar Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 nadal w serwisie i nie znają przyczyny dlaczego nie chce odpalać z kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likosar Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 W dniu 28.07.2019 o 11:00, likosar napisał: nadal w serwisie i nie znają przyczyny dlaczego nie chce odpalać z kluczyka a zatem z wyjazdu wakacyjnego nici z uwagi na ten złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likosar Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 2.08.2019 o 14:17, likosar napisał: a zatem z wyjazdu wakacyjnego nici z uwagi na ten złom nadal nici z naprawy pojazdu w serwisie, nie dzwonią a ja pomykam zastępczym. dzwoniłem do serwisu i uzyskałem odpowiedż że czekają na nową stacyjkę, trochę długo a mija już dwa i poł tygodnia Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez likosar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi