ktuszyn Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Witam W moim QQ nie ma lewarka samochodowego. Chciałbym taki włożyć ale ciężko jest kupić do QQ. Z jakigo innego nissana pasowałby do QQ +2? Tym bardziej że mam wypełnienie przy kole zapasowym i jest tam miejsce wycięte na taki lewarek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Witam W moim QQ nie ma lewarka samochodowego. Chciałbym taki włożyć ale ciężko jest kupić do QQ. Z jakigo innego nissana pasowałby do QQ +2? Tym bardziej że mam wypełnienie przy kole zapasowym i jest tam miejsce wycięte na taki lewarek. Pozdrawiam na eBay Oryginalny podnośnik ma symbol 99550EQ56C i jest identyczny jak w X-Trailu T30 i T31 i Rogue S35. Chwilowo nie ma na Allegro ale pewnie znajdziesz na eBay. Poza tym ważny jest udźwig no i wymiar aby pasował do wytłoczenia. Jest http://allegro.pl/nissan-x-trail-t30-01-07-lewarek-samochodowy-i6914802186.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomster Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Czy do oryg lewarka powinna byc jakaś korba, czy służy do tego pręt wygięty w ucho? Jezeli to to tym uchem się lewaruje to to jakas masakra, chyba że jest na to jakis patent ...bo ja po chwili rzuciłem lewarkiem o glebę (delikatnie mówiąc). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Czy do oryg lewarka powinna byc jakaś korba, czy służy do tego pręt wygięty w ucho? Jezeli to to tym uchem się lewaruje to to jakas masakra, chyba że jest na to jakis patent ...bo ja po chwili rzuciłem lewarkiem o glebę (delikatnie mówiąc). pozdr Nie ma żadnej korby Wkładasz ten pręt z "uchem" do "oczka" lewarka, bierzesz oryginalny klucz do kół w którym jest wycięcie na końcówkę tego pręta z uchem i kręcisz. (końcówka pręta jest spłaszczona jak śrubokręt) .Odrobina chęci i można przywyknąć W instrukcji jest to pokazane tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomster Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nie ma żadnej korby Wkładasz ten pręt z "uchem" do "oczka" lewarka, bierzesz oryginalny klucz do kół w którym jest wycięcie na końcówkę tego pręta z uchem i kręcisz. (końcówka pręta jest spłaszczona jak śrubokręt) .Odrobina chęci i można przywyknąć W instrukcji jest to pokazane tak: Podnośnik.jpg Dziekuje za naprowadzenie, chyba nie domyslilbym sie takiego użycia klucza...teraz to ma sens..pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Dziekuje za naprowadzenie, chyba nie domyslilbym sie takiego użycia klucza...teraz to ma sens..pozdr Rosjanie mają patent na lewarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.