ekhart555 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 witam , tak jak w temacie mam od paru dni problem ze swoim notesem, mianowicie gdy włączam kierunek prawy to światła migają troszkę za wolno a lewy miga bardzo szybko i przy tym słychać szybkie klikanie. Mam pytanie czy będzie temu winny przerywacz??? Jeśli tak to gdzie on się znajduje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawex01 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 witam , tak jak w temacie mam od paru dni problem ze swoim notesem, mianowicie gdy włączam kierunek prawy to światła migają troszkę za wolno a lewy miga bardzo szybko i przy tym słychać szybkie klikanie. Mam pytanie czy będzie temu winny przerywacz??? Jeśli tak to gdzie on się znajduje?? Sprawdziłeś wszystkie żarówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Żarówki...złe połączenie i może wykrywać przepalenie. Lub faktycznie przepalona. Ta strona gdzie mruga szybciej do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Sprawdź żarówki po stronie po której szybciej migają kierunki, poza tym zadając pytanie nie napisałeś czy sprawdzałeś żarówki kierunkowskazów a to podstawa, tym bardziej że piszesz iż od kilku dni masz problem.....!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.