piotrrd Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam. Panowie, nigdy takiego auta nie miałem, ale jest okazja 200 kilometrów więc daleko i nie daleko, ale mam jedno pytanie: Czy przy wzroście 2m da się czuć komfortowo w tym aucie? Są różne opinie, może ktoś potrafi pomóc ? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Mam 180cm, fotel dość wysoko podniesiony i jest sporo jeszcze miejsca nad głową, mimo, że zasłona szklanej panoramy też nieco obniża sufit. Bez przymiarki się nie obędzie. Każdy ma inne preferencje odnośnie ustawienia fotela, kierownicy itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Wiem właśnie, najlepiej pojechać i samemu ocenić. Dopytam jeszcze +2 według danych z auto centrum jest niższa "nad głową" niż wersja standard. Mam teraz volvo s60 auto nie jest duże, a z miejscem nad głową jest całkiem ok. Tutaj pacjent: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=250200268&ambitAddress=64579&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=50&pageNumber=1&scopeId=C&usage=USED&userPosition=49.75247%2C8.48828&zipcodeRadius=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wout Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Mam 1.93m a dla mnie jest ok… Sent from my SM-G935F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Mam 1.93m a dla mnie jest ok… Sent from my SM-G935F using Tapatalk To już jest dobra wiadomosć, masz jeszcze miejsce nad głową powiedzmy na kilka palców ? Masz wersje z dachem słonecznym czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomster Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Mam QQ+2, 196cm zwrostu, dach panoramiczny, fotel na maksa w doł i jest ok. czasem włosami dotykam krawędzi panoramy, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Mam QQ+2, 196cm zwrostu, dach panoramiczny, fotel na maksa w doł i jest ok. czasem włosami dotykam krawędzi panoramy, pozdr Tego się obawiałem, pewnie będzie na styk. No coż umówię się na wtorek i sam się przekonam, bo auto kusi i to bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Chodzi tez o proporcje, mozna mieć długi tułów lub krótki przy tym samym wzroście. Musisz sprawdzić na żywca Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomster Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Tego się obawiałem, pewnie będzie na styk. No coż umówię się na wtorek i sam się przekonam, bo auto kusi i to bardzo. jak lubisz mocno pochylac oparcie fotela to bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam. Panowie, nigdy takiego auta nie miałem, ale jest okazja 200 kilometrów więc daleko i nie daleko, ale mam jedno pytanie: Czy przy wzroście 2m da się czuć komfortowo w tym aucie? Są różne opinie, może ktoś potrafi pomóc ? Będę bardzo wdzięczny. Jako były właściciel +2: Jak masz szklany dach to tracisz sporo przestrzeni nad głową - znajomy który ma 2m jechał moim autem i i na siedzeniu kierowcy autentycznie dotykał głową podsufitki, bo po prostu jest niżej aby zmieściły się prowadnice do zasłony dachu. Z drugiej strony - ja mam ~185cm i mieściłem się bez problemu. Więc zależy - jeżeli kupisz wersję bez szklanego dachu to nie powinno być problemu. Jeżeli z dachem - to przymierz się pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi