polonus Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dziękuję. Już zakupiłem,1,2 rocznik 2016 29000 km Acenta z Polskiego salonu. No może kolor nie wymarzony / srebrny / bo polowałem na czarnego. Jestem zadowolony ta błoga cisza i mega przestrzeń po przesiadce z Bravo II. Oby był tak bezawaryjny i bezproblemowy jak wspomniany przez następne 100 tys km. Cisza? U mnie zawieszenie słychać dość dokładnie, szumy oplywów też. Silnik rzeczywiście cichy, a jaki co za jednostkę miałeś w Bravo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 U mnie szumi tylko w okolicy lusterek od 140 km/h. Do ok. 155 km/h jest w miarę cicho jak na kompakta. Ostatnio jechałem ostatnim focusem i przy 150 była już masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi