Broda31 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam Prośba o poradę , wczoraj po rozładowaniu akumulatora na konsoli zniknęła mi temperatura ( nic nie swieci) inne typu zegar świecą .Qashqai 1.5 Dci Lift . Co mogło się stać ze nie podaje nic czujnik temperatury ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam Prośba o poradę , wczoraj po rozładowaniu akumulatora na konsoli zniknęła mi temperatura ( nic nie swieci) inne typu zegar świecą .Qashqai 1.5 Dci Lift . Co mogło się stać ze nie podaje nic czujnik temperatury ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szukałes tym prawym patyczkiem w opcjach czy nie ma włączenia wyświetlania temperatury? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Tak , tam tylko jest zmiana na stopnie Celsjusza lub inne . Tylko da sie wyłączyć zegar Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpięcie akumulatora pomogło , temperatura dalej jest na wyswietlaczu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.