perki Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam W zwiazku z tym ze zmieniłem radio na 7calowe na androidzie ekran od fabrycznej navi tylko swieci i nic wiecej , wpadłem na pomysł by ciagle wyswietlał obraz z kamerki cofania.Wie ktos jak jest zrobione włączanie kamerki?Jest połączona ze swiatłami cofania?z jakims czujnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komputersystem Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam W zwiazku z tym ze zmieniłem radio na 7calowe na androidzie ekran od fabrycznej navi tylko swieci i nic wiecej , wpadłem na pomysł by ciagle wyswietlał obraz z kamerki cofania.Wie ktos jak jest zrobione włączanie kamerki?Jest połączona ze swiatłami cofania?z jakims czujnikiem? Witam, też się przymierzam do zakupu radia na androidzie, i doczytałem się że potrzebny jest specjalny INTERFEJS http://www.kawu.pl/pl/produkt/371/9209/interfejs_do_zachowania_funkcjonalnosci_kamery_nissan_oem.html, ma to coś wspólnego z zasilaniem ale nie mam konkretnej odpowiedzi. Z tego co doczytałem to kamera w QQ jest na 12V a nie wiem na jakie napięcie jest kamera w radiu z androidem, też m się wydaje że na 12V ale pewności nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.