Damii94 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam! Jako, że po wymontowaniu seryjnych katów i wstawieniu dowpipów turboworksa spadła mi moc o 10km i moment o 15NM, oraz pali się ciągle check engine z powodu braku katów, chciałbym wrócić jednak do katalizatorów. Co byście mi polecali, kupno OEM używanych katalizatorów czy może jednak jakis zamiennik, który mógłbym wspawać? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja mam kolektory turboworksa i też mi mula auto zmieniam na stillena i robię przelot ponoć pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam! Jako, że po wymontowaniu seryjnych katów i wstawieniu dowpipów turboworksa spadła mi moc o 10km i moment o 15NM, oraz pali się ciągle check engine z powodu braku katów, chciałbym wrócić jednak do katalizatorów. Co byście mi polecali, kupno OEM używanych katalizatorów czy może jednak jakis zamiennik, który mógłbym wspawać? Pozdrawiam! Może resztę wydechu masz nie seryjna za luźną ?? U mnie na hamowni nie było jeszcze przypadka żeby usunięcie katów coś zabrało w skrajnych przypadkach ten zabieg uratował 50KM ale w sprawnych sprzetach przeważnie dochodzi 7-8KM co czuć pod nogą. Za to z wydechami jest masakra, każdy praktycznie aftermarket coś zabiera... Invidia R300 jedynie sprawdzona że daje 10KM w przypadku auta z fabrycznymi katalizatorami nie wiem co by się stało jakby je usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Coobcio dobry występ w zakupie kontrolowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jakiś nowy odcinek czy ten stary gdzie główny bohater zdecydował się na zetke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Stary, powtórka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 A to widziałem szkoda że mojego nie pokazali bo akurat stał u Ciebie na turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nie mam tv - widziałem w necie DWR to gdzieś spod Wrocławia kupił. Fajnie, że ciekawe auta są dziś za taką kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Gdzie oglądałeś ten odcinek? Chodzi mi o to, żeby zobaczyć go w sieci za granicą kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 https://player.pl/programy-online/zakup-kontrolowany-odcinki,215/odcinek-334,S24E334,80621 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi